fbpx

Ski opening Kopaonik: 8-11. decembar 2016. godine

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2016/2017. na Kopaoniku, planirano je za period od 8. do 11. decembra 2016. godine. Ski Opening na Kopaoniku održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na slične događaje u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Ski Opening Kopaonik je nakon šest godina postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona.

Prošlogodišnji Ski Opening Kopaonik, za četiri dana privukao je preko 10.000 gostuju željnih dobre zabave.
Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Na stazi i mimo staze, zabava tokom četiri dana Ski Openinga zagreva sve skijaše, uz mnogobroje promocije, modne revije na otvorenom kao i celodnevnu zabavu uz populane bendove i DJ-eve. Prve dane na snegu provedite u skijanju, snowboardingu, sankanju, ski takmičenjima, nagradnim igrama, modnim revijama ali i uz Apres ski žurke.

Skijališta Srbije svake godine odobravaju popust od 70% na poludnevne, jednodnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne ski karte za vreme trajanja Ski openinga te se ista praksa najverovatnije može očekivati i ove sezone.

Cene ski pass-a za odrasle u periodu prošlogodišnjeg ski openinga sa uračunatim popustom od 70% su bile:

  • Poludnevna: 660 din
  • Jednodnevna: 900 din
  • Dvodnevna: 1560 din
  • Trodnevna: 2280 din
  • Ćetvorodnevna: 2940 din

Izvor: InfoKOP